Árlisták


FBM Árlista

A mediterrán tetőcserép árak, és ami mögöttük van

mediterranitalia A mediterrán stílus hazánkban is népszerű, sokan kedvelik ezt az olaszos hangulatú, karakteres stílusjegyek jellemezte irányzatot. A napfényes mediterrán országokat idézik a narancsos színek, az alacsony dőlésszögű tetők, a többi markáns stílusjegy. Egy ilyen ház kivitelezéséhez elmaradhatatlan a mediterrán tetőcserép használata is.

A vásárlás előtt tájékozódjon alaposan, és válasszon olyan terméket, ami ár-érték arányban is ígéretes! A mediterrán tetőcserép árai magasabbak lehetnek a hagyományos típusoknál, de mindenképpen megéri a befektetés. Az igényes vásárlók számára gyártjuk kerámia, mediterrán tetőcserepeinket, amik kifejezetten ellenállnak az itteni éghajlatnak is. Mediterrán tetőcserép áraink tükrözik ezeknek a cserepeknek a minőségét, a gyártási technológiát, a természetes minőségi alapanyagot.

Cserepeink hosszú távon megbízhatóak, nem teszi őket tönkre a fagy, a napfény vagy a szél. Éveken át tündökölnek és hamisítatlan mediterrán stílust csempésznek az otthonába.

A mediterrán tetőcserép árakról érdeklődjön elérhetőségeink egyikén!